Steun ons

De coöperatie StekUP heeft als doel om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen
deze (opnieuw) te betreden. Wij ondersteunen onze leden met name in de aanloop,
oprichting en uitvoering van een zelfstandige onderneming. Mensen in kwetsbare situaties groeien zo naar zelfredzaamheid.
Dit willen we niet alleen doen. Dat kunnen we ook niet. Vaak kunnen anderen (en jij!) dingen beter dan wij. Daarom zoeken we partners op verschillende vlakken

Geven

De leden van StekUP ondernemen en dragen een percentage van de winst af aan de coöperatie. Daarvan betalen we bijvoorbeeld de huur, onderhoud en de administratie. Dit alles doen we om mensen op weg te helpen naar zelfredzaamheid. Oftewel een baan of onderneming buiten StekUP. Wanneer een lid uitstroomt is er reden tot feest. Tegelijkertijd voelen we de pijn van het wegvallen
van één van de financiële pijlers van StekUP. 

Lees hier meer over hoe je op verschillende manieren kan geven.    

Woon je in Nieuwegein?

Kom dan eens langs! Maak kennis met onze leden en hun ondernemingen. Loop eens door de kringloopwinkel en drink een kop koffie.

Woon je in één van de Lekstroom-gemeente (Houten, Lopik, IJsselstein,Vianen of Nieuwegein) dan is lidmaatschap ook een optie. 

VERTEL HET DOOR
Ben je tevreden? Draag je ons een warm hart toe? Vertel het verhaal van StekUp aan anderen! 

Ben je lid van vereniging, wijkplatform of ondernemersnetwerk nodig ons dan uit. Graag komen we langs om wat te vertellen over coöperatief ondernemen in Nieuwegein. Of wie weet mogen we adverteren in een (wijk)krant of (kerk)blad waar jij de redacteur van bent.

Ondernemers

De leden van StekUp staan aan het begin van het ondernemerschap. Als ondernemer weet je hoe dat is. Ooit stond je er zelf. Jij kan voorkomen dat onze leden in valkuilen stappen en hen helpen met ’tips & trics’. 

Lees hier verder over hoe je als ondernemer betrokken kan zijn bij StekUP.    

Organisaties

We komen graag in contact met platformen en organisaties waar mensen verenigd zijn. Daarbij kun je denken aan een wijkplatform zijn of een vrijwilligersorganisatie. Maar ook een kerk (diaconie) of maatschappelijke organisatie. Wij zoeken samenwerking op diverse terreinen. Verbindingen komen op onverwachte manieren tot stand en kunnen leiden tot de meest bijzondere succesverhalen. Graag willen wij samen krachten bundelen, van elkaar leren en elkaar enthousiasmeren. Lees hier meer.