Ondernemers

De leden van StekUP staan aan het begin van het ondernemerschap. Als ondernemer weet je hoe dat is. Ooit stond je er zelf. Jij kan voorkomen dat onze leden in valkuilen stappen en hen helpen met ’tips & trics’. 

VERTEL JE VERHAAL
Kom eens langs en vertel het verhaal van je eigen onderneming. Dit kan een enorme boost geven aan onze leden. Elk bedrijf is ergens begonnen, en ook een succesvol bedrijf is ooit gestart als kiemplantje.

NETWERKEN
Netwerken zijn onmisbaar bij het opstarten van een bedrijf. De leden van StekUp hebben deze ook nodig. Vertel je klanten over StekUP en presenteer StekUP en haar leden op netwerkbijeenkomsten. 

AFNEMEN VAN PRODUCTEN EN DIENSTEN
Natuurlijk kun je producten en diensten afnemen van de leden van de coöperatie. Misschien kun je ook je eigen producten of materialen beschikbaar stellen voor leden tegen een gereduceerde prijs (duwtje in de rug). Ook kun je er aan denken  leden aan  leveranciers voor te stellen. 

SOCIAL RETURN
Social Return draait om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Dit sluit naadloos aan bij onze doelstelling. Graag denken we samen na over de mogelijkheden en een passende invulling. 

STAGE EN COACHING
Net zoals studenten de kneepjes van het vak vooral leren tijdens hun stage, heeft
ook een beginnend ondernemer een kijkje in de keuken nodig. StekUP zoekt
ondernemers die op passende wijze willen investeren in nieuw talent. Dit kan
bijvoorbeeld door middel van het aanbieden van een stage- of werkplek of
coaching.

VRAGEN EN CONTACT
Natuurlijk zijn er nog veel meer vormen denkbaar hoe wij iets voor elkaar kunnen
doen. Neem gerust contact met ons op (of kom langs) en ontdek wat we voor elkaar
kunnen betekenen. StekUP staat altijd open voor een goed gesprek!