Contact
Reguliere openingstijden
di, wo, do, vr en za: 10:00 - 16:00 uur

Bij kringloop StekUp bent u op de juiste plek voor een uniek assortiment! Kleinschaligheid, oog voor elkaar en gezelligheid kenmerken de winkel. De kringloop heeft geen winstoogmerk, de opbrengst komt geheel ten goede aan goede doelen. Dit alles is mogelijk door een groep trouwe vrijwilligers.

Kringloop StekUp staat voor:

  • duurzaamheid, door hergebruik van unieke spullen
  • gezelligheid, door de koffie die altijd klaar staat
  • samen werken, door met elkaar een werkplek te delen
 

Kom eens langs en maak kennis met kringloop StekUp. Of het nu is om een kijkje te nemen in de winkel, voor een praatje of het afgeven van goederen die u niet meer nodig heeft.

U bent onze gast.

Tonny en Henny

Afleveren goederen

Wilt u spullen aan kringloop StekUp doneren die u zelf niet meer nodig heeft? Wij zijn daar erg blij mee, zodat wij er andere mensen blij mee kunnen maken. Kom gerust langs. Lukt dat niet, neem dan contact met ons op. Samen zoeken we dan naar een oplossing. Hier  vindt u meer informatie over de voorwaarden en wat we wel en niet aan kunnen nemen.    

Coöperatie StekUp

In hetzelfde pand als de Kringloop Stekup zit ook sociale coöperatie Stekup. Onder de paraplu van de coöperatie werken verschillende mensen aan een eigen onderneming. StekUp biedt hen een werkplek, coaching naar zelfstandigheid en een stek om eigen producten aan te bieden.

Er zijn weer prachtige dingen binnengekomen. Je mag natuurlijk ook altijd spulletjes komen brengen.
Veel liefs van het toffe kringloop vrijwilligers team!

Contact:

Kringloop@stekup.nl

+31 641763949

Reguliere openingstijden

di, wo, do, vr en za: 10:00 – 16:00 uur